Ajanvaraus

Varaa aikasi sähköpostilla

Varaa aika tapaamiseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:
psykoterapiaa.net (miukumauku) gmail.com

Tärkeää tietoa koskien tapaamista:

Mikäli joudut perumaan ajan, teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa, muutoin veloitan 100% palvelun hinnasta käyttö- ja sopimusehtojen mukaisesti.

Ajanvarauksen jälkeen saat maksulinkin sähköpostilla/tekstiviestillä [SumUp] (kst. myös roskaposti mahdollisen roskapostisuodattimen takia). Maksettuasi maksun saat linkin, jolla pääset osallistumaan etävastaanotolleni.

Etävideoyhteys tapahtuu tietoturvallisesti ja helposti, asiakkaan ei tarvitse asentaa erillisiä ohjelmistoja. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden sekä tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on mikrofoni, kuulokkeet ja kamera. Tarkistathan huolellisesti ajanvarauksen yhteydessä, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu.

Saat hetkeä ennen vastaanottoaikasi alkua sähköpostiisi linkin videotilaan, jonne voit klikata itsesi vastaanottoaikanasi. Noudatathan täsmällisesti varaamaasi aikaa etkä saavu videotilaan liian aikaisin tai myöhään, jotta varmistamme rauhallisen työskentelyn ja aikataulujen pitämisen myös muille asiakkaille.  

Kirjoita sisäänkirjautuessasi nimesi ja salli ohjelman kysymät luvat kameralle ja mikrofonille. Jos kuva ja ääni ei toimi, tarkista selaimesi palomuurin asetukset. Mikäli videoyhteys ei jostain syystä onnistu, voit jättää videotilan chatissä viestin terapeutille teknisestä ongelmasta. Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä myös puhelinnumerosi, niin terapeutti voi ongelmatilanteissa soittaa sinulle ja voimme vaihtaa varatun etävideokäynnin puhelinkäynniksi.

Psykoterapeutti odottaa sinua 10 minuuttia vastaanottoaikasi alkamisen jälkeen. Mikäli et ilmaannu videotilaan, terapeutti yrittää soittaa sinulle. Jos et ole tavoitettavissa, varattu aika katsotaan käytetyksi, eikä maksua palauteta. Mahdolliset puheluun vastaamisesta aiheutuvat kustannukset ovat asiakkaan vastuulla.