Hinnasto

Etäkäynti, yksilöpsykoterapia

Puhelinvastaanotto 45 min.
hinta 90,00€

Etäkäynti, pariterapia

Videoyhteys 90 min,
hinta 150,00€

Etäkäynti, yksilöpsykoterapia

Videoyhteys 45 min,
hinta 90,00€

Ajan voit varata joko kertaluonteisesti tai voimme toteuttaa lyhyemmän tai pidemmän psykoterapia-jakson. Ota yhteyttä sähköpostitse: psykoterapiaa.net@gmail.com

Etävideoyhteys tapahtuu tietoturvallisesti ja helposti, asiakkaan ei tarvitse asentaa erillisiä ohjelmistoja. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden sekä tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on mikrofoni, kuulokkeet ja kamera. Tarkistathan huolellisesti ajanvarauksen yhteydessä, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu.

Saat hetkeä ennen vastaanottoaikasi alkua sähköpostiisi linkin videotilaan, jonne voit klikata itsesi vastaanottoaikanasi. Noudatathan täsmällisesti varaamaasi aikaa etkä saavu videotilaan liian aikaisin tai myöhään, jotta varmistamme rauhallisen työskentelyn ja aikataulujen pitämisen myös muille asiakkaille.  

Kirjoita sisäänkirjautuessasi nimesi ja salli ohjelman kysymät luvat kameralle ja mikrofonille. Jos kuva ja ääni ei toimi, tarkista selaimesi palomuurin asetukset. Mikäli videoyhteys ei jostain syystä onnistu, voit jättää videotilan chatissä viestin terapeutille teknisestä ongelmasta. Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä myös puhelinnumerosi, niin terapeutti voi ongelmatilanteissa soittaa sinulle ja voimme vaihtaa varatun etävideokäynnin puhelinkäynniksi.

Yksilöpsykoterapia on luottamuksellista, kahden kesken tapahtuvaa kommunikaatiota, joten huolehdithan omalta osaltasi tietoturvasta siten, että pystyt keskustelemaan mieltäsi painavista asioista rauhassa. Hakeudu rauhalliseen paikkaan, jossa ei ole muita kuulemassa, ja käytä mahdollisuuksien mukaan kuulokkeita. Mikäli psykoterapeutista näyttää siltä, ettei tietoturva toteudu Valviran edellyttämällä tavalla riittävästi, vastaanotto joudutaan keskeyttämään ja ajanvaraus katsotaan menetetyksi.

Pariterapia-aika on tarkoitettu pariskunnille, ei perheterapiaa varten. Perheterapiaa voit tiedustella esimerkiksi paikkakuntasi perheneuvolasta. Voitte olla joko saman tietokoneen äärellä tai molemmat oman koneen tai älypuhelimen välityksellä yhteydessä. Pariterapiaa on tarjolla vain videovälitteisesti. Huolehdittehan myös pariterapiassa tietoturvan asianmukaisesta toteutumisesta (ks. yksilöterapian luottamuksellisuus).

Psykoterapeutti odottaa sinua 10 minuuttia vastaanottoaikasi alkamisen jälkeen. Mikäli et ilmaannu videotilaan, terapeutti yrittää soittaa sinulle. Jos et ole tavoitettavissa, varattu aika katsotaan käytetyksi, eikä maksua palauteta. Mahdolliset puheluun vastaamisesta aiheutuvat kustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

MAKSAMINEN

Ajanvaraus maksetaan etukäteen verkkopankissa ja maksun saatuaan psykoterapeutti lähettää videolinkin tai vaihtoehtoisesti soittaa sinulle puhelun vastaanottoajallasi.